Kwaliteit: EN Plus A1

Alle houtpellets van Comfort-Pellets zijn voorzien van EN Plus A1 certificaat!
Alle houtpellets die u op deze site kunt kopen, zijn voorzien van het hoogst mogelijke kwaliteitskenmerk: EN Plus A1. De EN Plus A1 certificering is de Europese standaard vergelijkbaar met de DIN-certificering die vooral in Duitsland gebruikt wordt. De kwaliteitsnormen van de EN Plus A1 certificering zijn nog op sommige gebieden nog strenger. EN Plus A1 bevat de strengste normen op het gebied van Kwaliteit, Stofgehalte, Calorische Waarde en As-gehalte en Herkomst van Grondstoffen.

EN Plus A1 is een certificering die wordt uitgevoerd onder de auspiciën van de European Pellet Council. De certificerende organisatie ziet er op toe dat de kwaliteit van de pellets door de hele keten van productie en distributie bewaakt wordt en dat uiteindelijk de eindgebruiker gegarandeerd de hoogste kwaliteit geleverd krijgt. Producenten die het certificaat verkregen, zijn getoetst op de strengste normen op het gebied van Kwaliteit, Productie, Brandbaarheid, Calorische Waarde, As-gehalte en Herkomst van gebruikte grondstoffen.

EN Plus A1 houtpellets garanderen een probleemloze verbranding
Houtpellets voorzien van EN Plus A1 certificering zorgen voor een probleemloze verbranding in uw pelletkachel of pellet-CV. Met houtpellets voorzien van het EN Plus A1-certificaat bent u zeker van de hoogst mogelijke kwaliteit houtpellets en daardoor van een probleemloze verbranding in uw pelletkachel of pellet-CV.

ENplus_Quality seal_A1_NL 305

Neem geen genoegen met pellets van een mindere kwaliteit!